Arvot & nuorten tuki

Arvot ja nuorten tuki

Toimintaamme ohjaa rehellisyys, yritteliäisyys ja joustavuus. Suurin palkinto työstämme on, kun löydämme työnhakijalle töitä ja voimme auttaa asiakastamme kiireessä. Mainostamisessa noudatamme niukkaa linjaa. Markkinointirahaa kanavoimme mieluummin nuorison ja liikunnan sekä kulttuurin tukemiseen.

Lisäksi olemme mukana Turun Kaupunkilähetys Ry:n tukihenkilötoiminnassa auttamassa nuorten itsenäistymistä.

Vuoden työntekijä 2016: Pirjo Seipell

Kristian Tuohilampi

Kristian on pelannut jääkiekkoa kohta kahdenkymmenen vuoden ajan, ja tällä kaudella ura jatkuu TuTo Hockey:n riveissä. Kiekko-opit ovat kotoisin Helsingin jäähallista, sillä juniorivuosinaan Kristian kantoi yllään HIFK:n punanuttua. TuTo Hockey:n lisäksi Kristian on edustanut kahden kauden ajan sekä HIFK:ta että Vaasan Sportia, jossa hän oli voittamassa Mestis-mestaruutta vuonna 2011.

Kristian ja TuTo Hockey haluavat kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä tuesta ja toivottavat onnea ja menestystä tulevaan.

Fanny Impilä

Fanny on -92 syntynyt opiskelija Turun Yliopistossa. Hän aloitti ringeten 7-vuotiaana VG-62:ssa ja siirtyi B-juniori-ikäisenä pelaamaan Raision Nuorisokiekkoon. Hän on pelannut SM-sarjassa kuusi vuotta ja edustaa Suomea ringeten MM-kisoissa Helsingissä 2016.

Saavutuksia: SM-kulta 2011, SM-hopea 2012, SM-hopea 2014, SM-pronssi 2015, seurajoukkueiden MM-hopea

Fanny ja Raision Nuorisokiekko kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä joukkueensa tukemisesta.

Niklas Lillberg

Niklas (synt. 1992) aloitti kiekkouransa VG-62:n luistelukoulussa ja eteni junioreiden kautta edustusjoukkueeseen II-divisioonassa länsirannikon lohkossa. Hän asuu Naantalissa ja työskentelee siellä urheiluliikkeessä.

Niklas kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä joukkueensa tukemisesta.

Essi Peltonen

Essi on -82 syntynyt kuvataiteilija Naantalista. Hän on valmistunut Turun AMK:n kuvataidelinjalta 2006 ja toimii aktiivisesti ammatissaan. Hänen taulujaan voi nähdä Naantalin galleriassa (Tullikatu 12) ja netissä: essipeltonen.com

Essi kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä taiteensa tukemisesta.

Linkkejä: