Arvot & nuorten tuki

Arvot ja nuorten tuki

Toimintaamme ohjaa rehellisyys, yritteliäisyys ja joustavuus. Suurin palkinto työstämme on, kun löydämme työnhakijalle töitä ja voimme auttaa asiakastamme kiireessä. Mainostamisessa noudatamme niukkaa linjaa. Markkinointirahaa kanavoimme mieluummin nuorison ja liikunnan sekä kulttuurin tukemiseen.

Lisäksi olemme mukana Turun Kaupunkilähetys Ry:n tukihenkilötoiminnassa auttamassa nuorten itsenäistymistä.

Vuoden Työntekijä 2017: Heli

Apuvoiman henkilöstöpäällikkö Maria luovuttaa Vuoden Työntekijä 2017 -palkinnon Helille. Heli on työskennellyt asiakkaamme palveluksessa 4,5 vuotta.

Valtteri Virtanen

Valtteri on vuonna 1998 syntynyt jääkiekkoilija. Hän aloitti jääkiekon kolmevuotiaana Paimion Hakassa. Urallaan hän on edustanut mm. Turun Palloseuraa ja on parhaillaan TuTon A-junioreiden kapteeni nuorten SM-liigassa. Valtteri oli mukana voittamassa mestaruutta nuorten Mestiksessä kaudella 2016-2017, samalla kaudella hän pääsi myös edustuksen mukaan pelaamaan pari peliä Mestistä. Kesäharrastuksen myötä on tullut myös kolme lacrossen Suomen mestaruutta kolmessa eri ikäluokassa.

Valtteri haluaa kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä tuesta.

Fanny Impilä

Fanny on -92 syntynyt opiskelija Turun Yliopistossa. Hän aloitti ringeten 7-vuotiaana VG-62:ssa ja siirtyi B-juniori-ikäisenä pelaamaan Raision Nuorisokiekkoon. Hän on pelannut SM-sarjassa kuusi vuotta ja edustaa Suomea ringeten MM-kisoissa Helsingissä 2016.

Saavutuksia: SM-kulta 2011, SM-hopea 2012, SM-hopea 2014, SM-pronssi 2015, seurajoukkueiden MM-hopea

Fanny ja Raision Nuorisokiekko kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä joukkueensa tukemisesta.

Niklas Lillberg

Niklas (synt. 1992) aloitti kiekkouransa VG-62:n luistelukoulussa ja eteni junioreiden kautta edustusjoukkueeseen II-divisioonassa länsirannikon lohkossa. Hän asuu Naantalissa ja työskentelee siellä urheiluliikkeessä.

Niklas kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä joukkueensa tukemisesta.

Essi Peltonen

Essi on -82 syntynyt kuvataiteilija Naantalista. Hän on valmistunut Turun AMK:n kuvataidelinjalta 2006 ja toimii aktiivisesti ammatissaan. Hänen taulujaan voi nähdä Naantalin galleriassa (Tullikatu 12) ja netissä: essipeltonen.com

Essi kiittää Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:tä taiteensa tukemisesta.

Linkkejä: