Työntekijäkokemuksia

Työntekijäkokemus Toni

“Monipuolinen ja vaihteleva keikkatyö sopii minulle parhaiten“

Toni

Toni, Selektalla vuodesta 2018

Toni on joustava ja avoin keikkatyöntekijämme. Toni on vaihtelunhaluinen, joten monipuolinen keikkatyö eri yrityksissä sopii hänelle parhaiten. Tonilla on kokemusta eri aloilta. Hän on työskennellyt eri asiakkaillamme mm. LVI-asentajana, rakennusmiehenä, pakkaajana, tuotantotyöntekijänä sekä peltikattotyöntekijänä.

Toni kertoo, että on saanut Selektalta hyvin töitä ja asiat ovat hoituneet sujuvasti. Hän on suositellut Selektaa ystävilleen ja kehottaa kaikkia laittamaan työhakemusta tulemaan tai ottamaan yhteyttä Selektaan.

Matti, Selektalla vuodesta 2008

Matti on jo kokenut Selektan työntekijä, joka on ollut talossa alkuajoilta asti. Matin työtehtäviin on kuulunut kokin, varastomiehen ja lattia-asentajan työtehtävät, joista jälkimmäistä hän tekee tällä hetkellä. Työ on reissupainotteista, sillä kohteita on ympäri Suomea. Muutama viikko toisessa kaupungissa tuo mukavaa vaihtelua.

Matin mielestä Selekta on työnantajana hyvä ja huolehtiva, esimerkiksi työterveyspalvelut toimivat erinomaisesti. Matti suosittelee Selektaa kaikille ja painottaa, että Selekta voi olla pitkäaikainen kumppani.

Työntekijäkokemus

“Saan työskennellä ympäri Suomea, mikä tuo mukavaa vaihtelua arjen rutiineihin“

Matti
Työntekijäkokemus

“Selektan kautta löytyi helposti töitä kesälle ja välivuodelle“

Minja

Minja, Selektalla vuodesta 2016

Minja on nuori ja reipas työntekijämme. Minja oli kesätöissä kauttamme ensimmäisen kerran vuonna 2016, jolloin hän toimi varastotyöntekijänä. Tammikuussa 2018 Minja aloitti työt pizzeriassa, jossa hän viettää myös välivuotensa.

Minja kehuu Selektan henkilökuntaa helposti lähestyttäväksi. Minja uskoo, että Selektan kautta löytää uuden töitä helposti. Varsinkin keikkatyötä tai kesätyötä Minja suosittelee etsimään Selektan kautta.

Eelis, Selektalla vuodesta 2018

Selekta tarjosi Eelikselle töitä keväällä 2018. Selektalle tulon jälkeen Eelis on saanut tehdä metallialan töitä kolmella eri Selektan asiakkaalla. Eelis kertoo, että asiat sujuvat hyvin Selektan kanssa. Mukavan henkilökunnan kanssa on kiva asioida.

Ennen Eelis ei ollut työskennellyt henkilöstövuokrausyrityksessä ja oli tyytyväinen, että hänet löydettiin. Hän suosittelee kaikkia jättämään avoimen hakemuksen, vaikka tällä hetkellä ei löytyisi kiinnostavaa avointa työpaikkaa.

Työntekijäkokemus

“Olen saanut tehdä oman alan töitä Selektan kautta muutamassa eri paikassa“